home english harta site-ului contact search
Printeaza pagina Adauga pagina la favorite Trimite pagina pe e-mail

home


Generali Group

Grupul Generali este unul dintre cei mai importanti operatori de pe piata mondiala de produse de asigurare si financiare.Grupul Generali a luat fiinta pe 26 decembrie 1831, la Trieste, în nordul Italiei. Principalul obiect de activitate îl reprezenta asigurarea marfurilor transportate pe cale navala. În primii ani de la înfiintare s-au deschis reprezentante în metropolele vremii: Viena, Budapesta si Praga, precum si Bordeaux si Marsilia.
Expansiunea companiei a continuat, în deceniile urmatoare deschizîndu-se reprezentante, atît în alte state europene ( Franta, Germania si Elvetia), cît si peste ocean, în America si în Asia.

  Orasul Trieste in 1831  
 
Trieste, 1831
 

În prezent, Generali este una dintre cele mai mari companii de asigurari din lume, situându-se între primii trei asiguratori europeni.
Grupul Generali include în prezent peste 630 de companii de pe toate continentele. 66.000 de angajati deservesc cele peste 40 de milioane de clienti din intreaga lume, din care unii sunt la a treia sau a patra generatie. Pe plan european Generali este lider pe sectorul asigurarilor de viata, ramura care genereaza peste doua treimi din veniturile grupului.

Generali Group are participari în peste 630 de societati, din care:
- 113 companii de asigurare
- 126 companii financiare si imobiliare

Grupul este prezent pe 50 de piete din 5 continente
Numar de angajati - circa 66.000

 
     
  Sediul Generali din Moglianu Veneto - Italia  
 
Sediul din Mogliano Veneto - Italia
 

 

 

 

 

 ^ Sus

 

 

Info Line

as

Vreau sa ma informez Vreau sa ma informez

sad

 Noutati

Vezi toate noutatile

termeni si conditii © Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.