home english harta site-ului contact search
Printeaza pagina Adauga pagina la favorite Trimite pagina pe e-mail

home


Generali CEE Holding B.V.

Modificarea actionariatului societatii Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.

  Incepand din 06 martie 2020 actionarul majoritar al societatii Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. este compania Generali CEE Holding B.V. din Olanda, membra a Grupului Generali.

Generali CEE Holding B.V. este prezenta in 11 state: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

  Generali CEE Holding B.V. este lider in regiune in ceea ce priveste profitabilitatea, partial datorita unuia dintre cele mai bune rate combinate din industrie (suma pierderilor suportate plus cheltuielile de functionare impartite la prima castigata).

In 2017, veniturile din prime au ajuns la 3,6 miliarde EUR adica 5% din totalul primelor grupului, in timp ce rezultatul operational a fost de 481 de milioane EUR adica 10% din rezultatul Grupului Generali. In ceea ce priveste rezultatele tehnice, in domeniul asigurarilor de bunuri si accidente, cu un volum de 2,1 miliarde de euro, a raportat o crestere cu 3,4%.

Asigurarile auto (+3,2%) a beneficiat de politicile tarifare din portofoliul existent, in timp ce asigurarile non-auto a inregistrat o crestere de 3,6%. Asigurarile de Viata a raportat un venit premium de 1,5 miliarde de euro.

In prezent, Generali CEE Holding reprezinta a patra piata financiara a Grupului Generali iar importanta sa creste. Centrul organizatoric al Generali CEE Holding are sediul in Praga, cu 120 de angajati din 14 tari.

Info Line

as

Vreau sa ma informez Vreau sa ma informez

sad

 Noutati

Vezi toate noutatile

termeni si conditii © Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.