home english harta site-ului contact search
Printeaza pagina Adauga pagina la favorite Trimite pagina pe e-mail

home


Termeni de Utilizare
Termeni si conditii de utilizare
Site-ul https://pensii.generali.ro este un serviciu de informatii on-line furnizat de Generali Pensii
Utilizarea sa este subordonata acceptarii termenilor si conditiilor stabilite in cele ce urmeaza. Utilizarea site-ului va fi considerata ca acceptare irevocabila a prezentelor conditii.

^ Sus

 
Limite de utilizare
Continutul din paginile Site-ului https://pensii.generali.ro este proprietatea Generali Pensii.
Continutul paginilor Site-ului https://pensii.generali.ro nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al Generali Pensii, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal.
Marcile si logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea Generali Pensii si a diviziunilor sale (numite impreuna „Grupul Generali”) sau a celor care au acest drept asupra lor. Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de Site-ul https://pensii.generali.ro, fara a obtine in prealabil acordul scris al companiei Generali Pensii. Numele Generali Pensii si orice alta marca ce include marca GENERALI nu pot fi utilizate ca adrese de Internet pentru alte site-uri sau ca o parte din asemenea adrese fara a obtine in prealabil acordul scris al Generali.

^ Sus

 
Limitari de responsabilitate
Informatiile din acest Site sunt furnizate cu buna credinta iar Generali Pensii le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile (calendarul adunarilor, calendarul Consiliului Administrativ, comunicari de presa, prezentari, etc.) continute pe site-ul Generali sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Grupului Generali, iar Generali Pensii nu garanteaza actualizarea constanta a informatiilor continute de acest Site.
Utilizarea datelor si a informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului.
Informatiile continute de acest Site sunt produse de surse interne ale Generali Pensii. Generali Pensii este autorizat sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale Site-ului, fara nici un preaviz.
Generali Pensii va face astfel incat informatiile continute de Site sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Generali Pensii este scutit de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.
Atunci cand informatiile publicate pe Site duc la terte surse, Generali Pensii nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.

Generali Pensii nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului Site-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de Internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de Generali Fond de Pensii.
Serverul Generali Pensii este situat in Romania. Generali nu emite nici o declaratie pentru faptul ca informatiile sau orice document prezente pe Site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi folosit in afara Romaniei sau de cetatenii straini rezidenti in Romania. Daca va decideti sa accesati site-ul din alte tari sau ca cetateni straini, faceti acest lucru din proprie initiativa si pe propriul risc. Oricine acceseaza site-ul trebuie sa respecte legile nationale pe proprie raspundere, unde si in masura in care acestea sunt aplicabile.
Niciuna dintre informatiile continute de site nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare, solicitare sau invitatie din partea Generali Pensii pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare; unele informatii sunt prezente pe Site deoarece introducerea acestora este obligatorie sau recomandata de norme ale legii, prevederi de reglementare sau de coduri de autodisciplina.
Informatiile si serviciile furnizate de catre Site-ul https://pensii.generali.ro nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Generali nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii.
Unele produse sau servicii descrise pe Site-ul https://pensii.generali.ro pot sa nu fie accesibile in toate tarile si tuturor utilizatorilor.
Informatiile cu caracter financiar continute pe Site-ul https://pensii.generali.ro au fost traduse in limba engleza datorita unor motive de pura convenienta, insa unicul text fidel este cel in limba romana.

^ Sus

 

Garantii oferite de utilizator
Accesand Site-ul https://pensii.generali.ro, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste Generali Pensii de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea Site-ului https://pensii.generali.ro si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale), sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii Generali Pensii ca si consecinta a utilizarii Site-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator.

^ Sus

 
Links
Generali Pensii nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care Site-ul https://pensii.generali.ro detine un link conector. Orice persoana care decide sa viziteze un Site conectat de Site-ul https://pensii.generali.ro o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a isi lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive. Legatura cu alte site-uri nu implica faptul ca Generali Pensii este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele site-uri.

^ Sus

 
Informatii primite de la Generali Pensii
Orice material trimis de Generali Pensii, de exemplu via e-mail sau prin paginile de World Wide Web, va fi considerat ca nefiind de natura confidentiala. Generali Pensii nu va avea obligatii de nici un tip fata de acest material si va fi liber sa il reproduca, utilizeze, noteze, prezinte, transforme, sa faca lucrari in baza acestuia si sa il distribuie catre terti, fara limite. Mai mult, Generali Pensii va fi liber sa utilizeze toate ideile, conceptele, know-how-ul sau cunostintele tehnice continute de acest material in orice scop, inclusiv, dar fara a se limita la aceasta, pentru dezvoltarea, producerea si comercializarea de produse ce utilizeaza acest material. Oricine trimite un material garanteaza ca acesta este publicat si accepta sa nu atinga Generali Pensii prin orice actiune a tertilor referitor la acest material.

^ Sus

 

 

Info Line

as

Vreau sa ma informez Vreau sa ma informez

sad

 Noutati

Vezi toate noutatile

termeni si conditii © Generali Pensii.