home english harta site-ului contact search
Printeaza pagina Adauga pagina la favorite Trimite pagina pe e-mail

homeAnunt de informare asupra obtinerii consimtamāntului participantilor F.P.F. STABIL cu privire la modificarea contractului de societate

Societatea Generali SAFPP S.A. in calitate de Administrator al Fondului de pensii facultative STABIL - anunta ca a fost obtinut consimtamantul expres si tacit al participantilor la Fondul STABIL pentru modificarea contractului de societate civila de constituire a Fondului de pensii facultative STABIL nr. 498/26.01.2009.

Modificarile contractului de societate civila de constituire a Fondului de pensii facultative STABIL vor intra in vigoare doar cu conditia obtinerii avizului defintiv de la Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania si numai dupa data obtinerii acestui aviz.

Contractul de societate civila de constituire a Fondului de pensii facultative STABIL este modificat prin Proiectul actului aditional numarul 1 avizat in prealabil de Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania prin avizul numarul 9 din data de 17.04.2014, comunicat la Generali SAFPP S.A. in data de 22.04.2014.

Generali SAFPP S.A. va solicita la Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania -in termenele legale- avizul definitiv a modificarii contractului de societate civila iar modificarile vor intra in vigoare numai dupa obtinerea avizului definitiv.

In cazul in care Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania decide respingerea cererii de avizare definitiva a modificarilor contractului de societate civila de constituire a Fondului de pensii facultative STABIL va ramane in vigoare contractul de societate civila nr. 498/26.01.2009 in forma initiala fara nici o modificare.

Generali SAFPP S.A. a desfasurat in perioada dintre data obtinerii avizului prealabil de la ASF -respectiv data de 17.04.2014- si data expirarii termenelor legale prevazute de Norma nr. 3/2006 privind autorizarea fondului de pensii facultative, cu modificarile si completarile ulterioare -respectiv 16.06.2014- ,toate procedurile de publicare, informare si comunicare asupra modificarilor propuse prin proiectul actului aditional nr. 1 la contractul de societate civila de constituire a Fondului de pensii facultative STABIL nr. 498/26.01.2009.

Forma supusa avizarii definitive de catre ASF a proiectului actului aditional nr. 1 la contractul de societate civila de constituire a Fondului de pensii facultative STABIL nr. 498/26.01.2009, poate fi consultata aici

Prezentul anunt este publicat in data de 17 iunie 2014 in conformitate cu art. 10 indice 8 alin. (3) din Norma nr. 3/2006 privind autorizarea fondului de pensii facultative, cu modificarile si completarile ulterioare.

Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.

^ Sus

 

  

Info Line

as

Vreau sa ma informez Vreau sa ma informez

sad

 Noutati

Vezi toate noutatile

termeni si conditii © Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.