home english harta site-ului contact search
Printeaza pagina Adauga pagina la favorite Trimite pagina pe e-mail

homeAdresa de informare în vederea obtinerii consimtamântului participantilor F.P.F. STABIL cu privire la modificarea contractului de societate

Va informam ca datorita adoptarii de noi reglementari ce guverneaza piata pensiilor private din România de la data înfiintarii Fondului de Pensii Stabil este necesara actualizarea Contractului de Societate Civila de constituire a Fondului nr. 498/26.01.2009

Va rugam sa cititi cu atentie si sa va exprimati vointa cu privire propunerea Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. (numita în continuare "Generali S.A.F.P.P. S.A.") de modificare a Contractului de societate civila de constituire a Fondului de Pensii Facultative Stabil nr. 498/26.01.2009 pentru care Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a avizat prealabil solicitarea societatii noastre prin avizul nr. 9 din data de 17.04.2014 (numit in continuare "Avizul").

Obtinerea consimtamântului participantilor cu privire la propunerea Generali SAFPP S.A. de modificare a Contractului de Societate Civila nr. 498/26.01.2009 de constituire a Fondului de Pensii Facultative Stabil pentru care A.S.F. a avizat prealabil solicitarea societatii prin Avizul mentionat în pagina precedenta în Adresa de informare în vederea obtinerii consimtamântului participantilor cu privire la modificarea contractului de societate, atasata prezentei note de fundamentare.

Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A., cu sediul social în Bucuresti, Sector 1, Piata Charles de Gaulle, nr. 15, Etaj 6, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13188/2007, având CUI nr. 22080825, reprezentata legal de Dl. Ioan Vreme - Presedinte Directorat si Dna Anne Marie Mancas - Membru Directorat in calitate de Administrator al Fondului de Pensii Facultative Stabil, autorizat de C.S.S.P.P., în prezent A.S.F. prin Decizia nr. 118/2009 si este înscris în Registrul Autoritatii prin codul FP3 - 1114, va aduc la cunostinta urmatoarele documente si informatii:

1. Nota de fundamentare privind modificarea Contractului de Societate Civila al Fondului de Pensii Facultative Stabil nr. 498/26.01.2009 (in format PDF)

2. Proiectul Actului Aditional nr. 1 la Contractul de Societate Civila de constituire a Fondului de Pensii Facultative Stabil nr. 498/26.01.2009 (in format PDF)

Directoratul Societatii
Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.
Data publicarii pe site:25.04.2014


^ Sus

 

  

Info Line

as

Vreau sa ma informez Vreau sa ma informez

sad

 Noutati

Vezi toate noutatile

termeni si conditii © Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.