home english harta site-ului contact search
Printeaza pagina Adauga pagina la favorite Trimite pagina pe e-mail

home


COMUNICAT
din data de 21.12.2011 privind finalizarea procesului de fuziune intre Fondul de Pensii Facultative STABIL (fond absorbant) si Fondul de Pensii Facultative OTP STRATEG (fond absorbit).
(in format PDF)


Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.
cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Str. Polizu Nr. 58-60, Etaj 2, Zona Sud, Codul Unic de Inregistrare nr. 22080825, inregistrat in Registrul Comertului cu numarul J40/13188/09.07.2007, in calitate de Administrator al Fondului de Pensii Facultative STABIL

ANUNTA

toti participantii la Fondul de Pensii Facultative STABIL despre
finalizarea procesului de fuziune intre Fondul de Pensii Facultative STABIL (fond absorbant) si Fondul de Pensii Facultative OTP STRATEG (fond absorbit).

Procesul de fuziune s-a efectuat intocmai prevederilor Normei 1/2011 - privind fuziunea fondurilor de pensii facultative emisa de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.) si a Deciziei Presedintelui C.S.S.P.P. nr. 199/29.11.2011.

Va informam ca au fost finalizate toate formalitatile juridice si operatiunile financiar-contabile prevazute imperativ in norma mai sus mentionata.

Va comunicam faptul ca viramentul contributiilor platite de participanti la Fondul de Pensii Facultative STABIL se face în

contul IBAN RO81 BRDE 450S V658 1488 4500

deschis în numele Fondului de Pensii Facultative STABIL la banca B.R.D. - Groupe Société Générale.

Directoratul Societatii
Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.


^ Sus

 

  

Info Line

as

Vreau sa ma informez Vreau sa ma informez

sad

 Noutati

Vezi toate noutatile

termeni si conditii © Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.